Welkom op onze website!

 

Wij zijn Alex & Annette Hagenbeek. Vrijwel ons hele leven wonen wij op de Veluwe en vlakbij Flevoland, beide bekend om de diversiteit aan natuur. 

 

De natuur is onze grootste inspiratiebron. Wij zijn hier dan ook vaak te vinden. Om onze passie te kunnen vastleggen zijn wij vanaf eind jaren 90 begonnen met fotografie. In 2004 hebben wij de overstap gemaakt naar digitale fotografie.

 

Onze liefde voor de natuur beperkt zich niet alleen tot Nederland. Jaarlijks bezoeken wij verschillende delen van de wereld om ook daar de natuur te bewonderen en te fotograferen. 

 

Onze website hebben wij daarom ingedeeld op continenten. Het is een reis langs diverse landen waarin wij u meenemen naar mooie door ons bezochte gebieden en de daar voorkomende flora, fauna en landschappen. De foto’s van de dieren zijn allemaal in hun eigen leefgebied gemaakt.

 

Binnen al het moois wat wij bezocht hebben is Afrika ons favoriete continent. Het schitterende, diverse wildleven daar blijft ons aantrekken. Indrukwekkend!

In Nederland zijn we veel te vinden in het prachtige Speulder- en Sprielderbos op de Veluwe. Hierbij werken we samen met Staatsbosbeheer om dit bos met de "dansende bomen" mooi in beeld te brengen.

 

Wij willen via deze site onze passie voor de natuur overbrengen. Daarnaast hopen wij dat onze foto’s een bewijs zijn dat kwetsbare ecosystemen meer dan de moeite waard zijn om te beschermen.

 

Veel plezier bij het bekijken van onze foto’s. Als u wilt reageren en/of belangstelling heeft voor onze foto's kunt u reageren via het invullen van het contactformulier.