· 

Einde van deze fantastische reis

Darwin. 

Beste bloglezers. 
Dit is onze laatste post van deze reis. We zijn inmiddels in Darwin, onze eindbestemming in Australië. We zijn vanuit het rode hart in het midden van Australië via de Stuart Highway naar het noorden gereden. Hier hebben we prachtige nationale parken als Devil’s Marbles, Katherine Gorge, Litchfield en Kakadu bezocht. En vooral in dit laatste park enorm veel dieren gezien. Waaronder heel veel zoutwater krokodillen. Wat prachtig en soms heel dichtbij. En groot, tot 5,5 meter. Zie de foto voor een van deze reuzen. Hierna zijn we naar Darwin gegaan. Gisteren hebben we de camper ingeleverd. Wat hebben we veel plezier beleefd aan deze camper en wat hebben we veel moois meegemaakt. Morgen vliegen we naar Singapore en woensdag landen we in Nederland. 
Dank allemaal voor het lezen en reageren op deze blog. 26.500km, 43.000 foto’s, 60 uur film verder komt deze mooie reis tot een einde. 
Maar over 2,5 jaar staat de volgende lange reis gepland. En die begint weer hier in Darwin!!
Nogmaals dank allemaal. 

Groeten van Alex & Annette