· 

Naar het Noorden

Beste bloglezers. 
Dank voor alle leuke reacties en fijn dat sommigen solidair met ons zijn met wijn, kaas en chocolade proeven👍😀. 
We zijn inmiddels in Cervantes ten noorden van Perth. Het weer is vorige week flink omgeslagen. Dat past bij de tijd van het jaar hier. Inmiddels is het weer stabiel maar vorige week hadden we heel veel wind en regen. Een dag een weeralarm waardoor alle ozzies naar huis gingen. Stonden we alleen in een nationaal park. 
We hebben in het zuidwesten zo ongeveer alle te bezoeken parken bezocht en hebben hier lekker de tijd voor genomen. Sommige parken worden bijna door niemand bezocht. 
Wij hebben ervan genoten. Hamelin Bay was ook zo’n topper. Niet alleen vanwege de grotten maar ook vanwege de roggen die je hier kunt aanraken. Prachtige momenten leverde dat op. Ze zijn Overigens erg groot. Bijzonder was dat twee roggen een proef beet deden in de go pro. Ze testen wat het is. Niet echt bijten want dan is ie compleet kapot. Zoveel kracht hebben ze. En die go pro heeft dat heel mooi gefilmd. De Drone beelden zijn ook fraai. Af en toe zes roggen tegelijk in beeld. 
Daarna richting Fremantle en Perth. Mooie steden maar nu weer heerlijk in de relatieve rust van de nationale parken. Schokkend is overigens het zwerfafval. Op heel veel plekken langs de wegen. Het is net Nederland maar hier zijn de steden dan nog schoon. 
Morgen gaan we naar de Pinnacles en dan verder noordwaarts. Wat meer naar de tropen en langzaam richting het fantastische Ningaloo reef. 

Tot de volgende blog!!