· 

West Australië

Hallo bloglezers

Dank voor alle leuke reacties!!

We zijn de lange Nullarborplain over. Ruim 1500km en een prachtige route. Erg ongerept ook. Het 146,6 rechte stuk was ook mooi. Hier de drone laten vliegen om bet mooi in beeld te krijgen. Op deze weg ook de grens van West Australië gepasseerd. Hier de controles omdat je geen vers fruit en groente mee mag nemen. 
Bij Norseman kwamen we in de bewoonde wereld. Hier gaven de galah kakatoes een galah voorstelling. 

Daarna richting het erg afgelegen en heerlijk rustige Cape Arid NP. Bij de ingang waar je toegang moet betalen stonden de Kangaroos ons op te wachten. Het werd gelijk duidelijk waarom ze een buidel hebben 😀😀. Dit park heeft prachtige stranden en ongerepte natuur. Veel vogels ook. Nu zijn we in Dukes of Orleans. Mooie baaien en rotsen. Hierna gaan we verder door de nationale parken in dit gebied. 
Morgen naar Cape Le Grande NP. 

De temperatuur is een heerlijke 24 graden. Dinsdag weer richting de 30. 

Dit was het voor dit moment. Groeten en tot blogs.