· 

Richting de Nullarbor plain en “herfst”

Beste blog lezers...
Allereerst ook welkom aan de leden van fotoclub Natuurfocus. Ook dank voor alle reacties. We hebben de Eyre peninsula verlaten. We hebben genoten van de bijzonder fraaie westkust. Prachtige stranden en mooie kusten. Een mooie opmaat voor West Australië waar dit nog spectaculairder schijnt te zijn. Vervolgens het werkelijk fantastische Gawler Ranges NP. Bijna een derde van Nederland en toch maar minder dan 10 andere toeristen in drie dagen. Erg afgelegen doordat je 60km onverhard moet rijden voor je er bent. Maar zo mooi. Prachtige oranje kleuren. Veel Kangaroos en ‘s avonds de rock wallabies op de camping. En daar kwam ook de “herfst” terug. Al een paar dagen 39 graden. Thuis heb je dan koorts, hier is dat vakantie😀😀. En met de hitte de 1 miljard en nog wat vliegen. Morgen richting de Nullarbor plain. Naar West Australië. Met hierbij het langste stuk rechte weg ter wereld. 146km zonder bocht of knik in de weg. Zin in!!
Dat was het voor nu. Morgen afkoeling naar 32 graden. Ook zin in. Tot de volgende blog. 

De foto is van een van de vele mooie stranden op Eyre peninsula. 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Jan en Joke (maandag, 09 april 2018 14:11)

  Hallo Alex en Annette,
  Wat genieten jullie toch.
  Heel mooi was de foto van het kijken naar de haaien, wat een opnames zo onder water, dit moet toch een enorme belevenis zijn geweest.
  We zijn benieuwt hoe de rit gaat van 146 km zonder bocht en knik, we lezen het wel.
  Groetjes J en J

 • #2

  Henri (dinsdag, 10 april 2018 10:18)

  Beste Alex en Annette, waar is het toch met jullie verkeerd gegaan? Hier is het een comfortabele 15 graden, en kun je op je gemak, in je gewone kleren voor een groot aquarium gaan zitten zitten waar je ook vissen kunt bekijken, in water dat even blauw van kleur is. En als jullie zo graag vliegen zien, nodig ik jullie uit om mijn container te komen bezichtigen, geheel gratis.
  Laat snel weer iets weten, want ik maak me ernstig zorgen om jullie...

 • #3

  Annette Bosklopper (woensdag, 11 april 2018 16:26)

  Hoi Alex en Annette, wat een avontuur zo tussen de haaien en vissen in water zo mooi blauw. Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben. Als ik tijd heb, blijf ik volgen, tussen de drukte van onze verhuizing door. (wij gaan naar Enschede verhuizen) En af en toe kan ik dan lekker even ontspannen via jullie mooie foto's. Groetjes Annette

 • #4

  Desiree (zondag, 15 april 2018 14:53)

  Heerlijk om jullie te mogen volgen.
  Wij genieten zo heel mooi mee.
  Liefs en nog heel veel genietplezier.
  Desiree