· 

Eyre Peninsula, het vervolg

Hallo bloglezers. 
We zijn nog steeds op het Eyre peninsula nu in het plaatsje Streaky Bay. We zijn eerst naar Port Lincoln gegaan en hebben gedoken bij de witte haai. Gelukkig in een kooi. Wat zijn die beesten snel zeg. Onderweg veel dolfijnen om de boot. Daarna naar het prachtige Coffin Bay NP. Beide parken hebben prachtige uitzichten en we hebben hier veel gewandeld. We hebben de drone laten vliegen en deze heeft prachtige beelden gemaakt. Wel eng om deze zo boven de oceaan en langs kliffen te laten vliegen. We zijn toen via Elliston naar Port Kenny gereden en bij een roadhouse overnacht. Zo op en top Australisch. De afgelopen dagen hebben we de auto flink laten werken over prachtige onverharde wegen. We zitten nu dus in Streaky Bay en morgen gaan we naar Murphys Haystacks voor nachtopnamen (foto’s) van mooie rotsformaties.

Dit was het voor even. Dank voor alle leuke en lieve reacties. We vinden die reacties erg leuk. 

De foto is van de witte haaien duik met Alex in de kooi. En veel travellies vissen om hem heen. En het water is echt zo van kleur. 

Tot blogs.